THE SUNWAY CHILDREN

MINI A TURE vil gøre en forskel for børn i hele verden. Vi vil være med til at tænde lyset i deres øjne og vække deres tro på fremtiden. Derfor støtter vi børnehjemmet Sunway i Bodh Gaya i Indien.

Børn betyder uendeligt meget for os, de er grundstenen i vores univers. Vi ser det derfor som et naturligt ansvar at skabe en lys og god fremtid for dem, hvor de kan nå deres fulde potentiale som mennesker. Børn skal være trygge og glade og frem for alt fulde af håb.

Børnehjemmet Sunway afspejler netop værdierne i MINI A TURE. Sunway gør nemlig den forskel og er selve livsnerven for de mange forældreløse børn, som bor i Bodh Gaya i Bihar provinsen – et af de fattigste områder i Indien. Danske Yrsa Solveig Grüning er grundlæggeren af Sunway. Hun har taget over 80 forældreløse børn til sig og har været med til at etablere to børnehjem i Indien.

Siden 2005 har MINI A TURE to gange om året lanceret en særligt designet T-shirt med print til både piger og drenge. Overskuddet fra denne T-shirt går ubeskåret til det indiske børnehjem. Vi har drysset lidt stjernestøv over disse T-shirts og har blandt andet designet dem i samarbejde med Poul McCartneys datter Mary McCartney og sangeren Michael Falck.

MINI A TURE bidrager dels økonomisk men også med tøj til børnehjemmet Sunway  -  så MINI A TURE har både viljen og styrken til skabe en lysere fremtid for de forældreløse børn, mener Signe Tholstrup, som er adm. direktør og ejer af MINI A TURE:

”Jeg er ikke i tvivl om, at det hjælper, at vi er her. Det tager tid, men det hjælper. Også selv om vi kun er små brikker i et stort puslespil. Vi kan se, at flere børn kommer i skole nu. De får gratis lægehjælp, og der er bygget brønde for at reducere smittekilder. Når vi modtager billeder eller besøger børnehjemmet, møder vi storsmilende børn og gamle, der liver op. Det betyder så meget for os at opdage verden og gøre en forskel”

Hvis du vil have mere information om Sunway-børnehjemmet, kan du læse om det her:

www.sunwaychildren.dk